Info en nieuws JEUGD

Nu tennis in Montfort.

10 gratis lessen en 1 jaar lid voor maar € 50.

(Racket is niet noodzakelijk, je krijgt het eerste jaar een leenracket van de tennisclub)

Opgeven ? stuur een email naar: tennisclubmontfort@gmail.com

of bel naar 06-23144105

De tennistrainer van LTC Montfort

Even voorstellen…..

Mijn naam is Dayna Townsend en ik ben 21 jaar. Je zult mij altijd zien met een lach en veel motivatie! Ik tennis al sinds mijn 7de en dit is mijn echte passie. Na een aantal jaren in de top van Nederland gespeeld te hebben moest ik het prestatieve tennis helaas vaarwel zeggen wegens blessures. Momenteel probeer ik mijn eigen tennis weer een beetje op te pakken en ga ik competitie spelen in een gemengd tweede klasse team op zondag. Mijn passie voor het spel is er nog steeds en dit wil ik ook overbrengen aan de mensen die ik lesgeef! Ik heb er veel zin in om jullie te mogen lesgeven dit seizoen en ik zie jullie dan ook graag terug op de tennisbaan!

Groetjes, Dayna