Info en nieuws  JEUGD

Nu tennis in Montfort.

10 gratis lessen en 1 jaar lid voor maar € 50.

(Racket is niet noodzakelijk, je krijgt het eerste jaar een leenracket van de tennisclub)

Opgeven ? stuur een email naar:   tennisclubmontfort@gmail.com

of bel naar  06-23144105

Afgelopen voorjaar heeft LTC Montfort met 4 jeugdteams aan de competitie deelgenomen.

Rood 2: Janno en Luuk voor het eerst. Veel wedstrijdjes op de zondagmorgen gespeeld en er een hééééleboel  van geleerd.Ga zo verder in het najaar.

Oranje2: Maud, Imke,Sanne, Pim, Senn en Juun. Voor het eerst oranje gespeeld. Dat was een hele omschakeling na de rode World tour. Geweldige inzet,  goede oefening voor het najaar!

Oranje 2: Sophie, Floor, Tim en Yell  Dit keer onverslaanbaar!! Met  kop en schouders staan ze bovenaan. Voor het najaar véél succes als jullie het op grootveld groen gaan proberen!

Groen 2: Fenna , Meike, Levi en Mika.Dit team heeft net niet het kampioenschap gehaald. Zeer goed gespeeld. Alleen Mika had eerder al groen gespeeld. Voor de rest was het ook de eerste keer in de groene competitie. En dan die superprestatie! Zij gaan in het najaar groen 1 proberen

We zijn trots op onze jeugdleden en op de ouders/verzorgers niet te vergeten. Zij moeten er toch ook maar zijn . Dank voor de hulp.

De  tennistrainer van LTC Montfort

Even voorstellen…..

Mijn naam is Dayna Townsend en ik ben 24 jaar. Je zult mij altijd zien met een lach en veel motivatie! Ik tennis al sinds mijn 7de en dit is mijn echte passie. Na een aantal jaren in de top van Nederland gespeeld te hebben moest ik het prestatieve tennis helaas vaarwel zeggen wegens blessures. Momenteel probeer ik mijn eigen tennis weer een beetje op te pakken en ga ik competitie spelen in een gemengd tweede klasse team op zondag. Mijn passie voor het spel is er nog steeds en dit wil ik ook overbrengen aan de mensen die ik lesgeef! Ik heb er veel zin in om jullie te mogen lesgeven dit seizoen en ik zie jullie dan ook graag terug op de tennisbaan!

Groetjes, Dayna